0745.893.114

Despre Restaurantul Miorița


Preparatele delicioase pregătite din cele mai bune şi proaspete ingrediente de la producători locali, prezentarea lor deosebită, precum şi amabilitatea şi profesionalismul personalului au adus de-a lungul timpului un excelent renume restaurantului Miorița.

"— sala de evenimente"

Restaurantul Miorița, într-o atmosferă elegantă de o complexitate surprinzătoare, își propune să se adreseze tuturor împătimiților artei culinare, aflați în căutarea gustului desăvârșit, printr-o gamă largă de preparate rafinate din bucătăria românească și internațională. Restaurantul Miorița marchează un loc istoric, situat în centrul vechi al orașului Satu Mare.Clădirea datează din anul 1820, din anul 1959 devenind restaurantul etalon culinar al orașului.

"salonul Alb —"

Lăsându-vă cele cinci simțuri libere să se bucure de prospețimea și savoarea produselor locale sătmărene desăvârsite de inspirația bucătarilor care transpun în fiecare farfurie bucuria și armonia vă promitem o experiență de neuitat. Totul e un buchet de arome dornice să învăluie musafirii, în compania unui pahar de vin ales, precum firul unei povestiri cu talc, citită sau rostită pe îndelete, la ceas de seară. Meniul diversificat și plin de savoare împreună cu ambientul elegant, luminos și cald în același timp, fac din Restaurantul Miorița locul perfect, fie pentru un prânz de afaceri sau o cină romantică.

"— terasa Miorița"

Dispunând de un salon modern cu o capacitate de 180 locuri, unul intim de 50 locuri, 2 baruri și o terasă de 200 locuri, în restaurantul Miorița se pot organiza nunți, botezuri, aniversări, evenimente de business, etc. Satisfacerea dorinţelor clienţilor împreună cu creativitatea noastră sunt reţeta perfectă pentru un eveniment de succes. Pentru noi detaliul reflectă ambianţa şi eticheta.