0745.893.114

Galerie


Un eveniment spectaculos, are la bază o echipă spectaculoasă - cu viziune, profesionalism și pasiune.

Bun venit, Tudor! Bun venit, Abigel!

Bun venit, Tudor! Bun venit, Abigel!

Fotografii

Casă de piatră Radina și Vlad!

Casa de piatră Radina și Vlad! Vă mulțumim că ați ales Restaurant Miorița!

Fotografii

Evenimente cu absolvenți

Vă mulțumim că ne-ați ales și ne-ați dat șansa să vă fim alături în această zi atât de importantă pentru voi! Vă urăm mult succes și vă ținem pumnii ca toată viața să vă fie plină de împliniri!

Fotografii

CNME după 30 de ani

După 30 de ani, elevii Colegiului Național ”Mihai Eminescu” s-au strâns la o poveste la #restaurantul nostru. Dragilor, vă urăm petrecere frumoasă!

Fotografii

Bun venit, Tudor! Bun venit, Abel!

Astăzi am avut plăcerea să îi cunoaștem pe flăcăii, Tudor și Abel, doi copii extrem de cuminți, după cum se poate vedea și în poze lasându-și părinții să se distreze în voie. Să creșteți mari și sănătoși copii frumoși!

Fotografii

CACIB 2018

Suntem alături de evenimentele importante din Județul Satu Mare. Aseară am găzduit cina festivă a Expoziției CACIB 2018, expoziție organizata de Asociația Chinologica Română.

Fotografii

Multă fericire pentru Vivien!

Momentele importante din viața noastră trebuie să fie de neuitat!Mulțumim Kornis Fedak Vivien că ai ales Restaurant Miorița!

Fotografii

La mulți ani, Dacian!

Azi ne bucurăm de încreștinarea micuțului Dacian. Să crești mare, sănătos și frumos să-i faci fericiti pe părinții tăi!La mulți ani, Dacian!

Fotografii

Casă de piatră, Diana și Sergiu Săvianu!

Felicitări pentru pasul pe care îl faceți pentru un viitor plin de dragoste! Vă dorim să aveți o căsnicie la a cărei fundație să se afle pasiunea, respectul, prietenia și bucuria!

Fotografii

La mulți ani, Rareș!

Alături de doamna Barză vi-l prezentăm azi pe micuțul creștin Rareș care a venit alături de părinți, nași și prieteni la prima lui petrecere. Bun venit, Rareș și la mulți ani sănătoși!

Fotografii

Casă de piatră, Sabrina și Adrian Caraba!

Ne bucurăm că ați spus ”DA” în Salonul Alb al restaurantului Miorița! Vă dorim multă sănătate și fericire!

Fotografii

Bun venit, Mariana Elena! Bun venit, Flavia!

În a doua zi de Paște am petrecut alături de micuțele Mariana Elena și Flavia, cele mai proaspete creștine. Bun venit și ne bucurăm că am fost alături de voi la prima petrecere!

Fotografii

Bufet suedez

Aseară am avut un alt motiv de petrecere la #Miorița! În poze puteți vedea sala pregătită de un eveniment cu bufet suedez.

Fotografii

La mulți ani, femeie! - 8 Martie 2018

Ziua femeii a fost prilej de mare sărbătoare în restaurantul nostru. Vă mulțumim că ne-ați ales!

Fotografii

Valentine`s Day 2018

Valentine`s Day 2018

Fotografii

La mulți ani, Andrei!

Azi a intrat în casa noastră proaspătul încreștinat Andrei. Să crești mare și sănătos alături de părinții tăi! La mulți ani!

Fotografii

Unirea Principatelor

Sărbătorim Ziua Unirii Principatelor Române!La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Fotografii

La mulți ani, Ariana Maria!

Să crești mare și sănătoasă, Ariana Maria! Vă mulțumim că ne-ați ales! 

Fotografii

Revelion 2018

La mulți ani 2018! 

Fotografii

Jos pălăria pentru femei...

Am avut parte de o seară de neuitat alături de Viorel Pop! Cât de curând ne vom revedea în aceeași formulă! Țineți aproape!

Fotografii

Casă de piatră, Ildiko și Gergo!

Casă de piatră, Ildiko și Gergo! Să vă iubiți o viață, iar nouă să ne călcați pragul ori de câte ori vi se face dor! La mulți ani și petrecere frumoasă!

Fotografii

La mulți ani, Sarah!

Cel mai nou membru al familiei Miorița se numește Sarah și este o pitică de nota 10, frumoasă și extrem de cuminte. Să trăiești sănătoasă și fericită alături de părinții tăi! Ne bucurăm că ”ne-ai scris” în cartea de onoare a restaurantului!

Fotografii

La mulți ani, Ghencea Valer!

Sâmbătă seară am băut în cinstea domnului Ghencea Valer care alături de familie și prieteni a sărbătorit o vărstă extrem de frumoasă, la care visăm cu toții să ajungem. Stimate domn, vă dorim viață lungă și sănătate, să vă bucurați de oamenii minunați care îi aveți în jurul Dumneavoastră! Vă mulțumi

Fotografii

La mulți ani, Iulia!

La mulți ani Iulia! Ne bucurăm că ai revenit după un an la noi și ne-ai încărcat cu multă fericire!

Fotografii

Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” Satu Mare, 20 de ani

Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” Satu Mare a aniversat 20 de ani de la înființare. În prezența prof. univ. dr. Coralia Cotoraci și directorul filialei sătmărene, prof. univ. dr. Vasile Lazăr, un număr mare de profesorii și invitați, restaurantul Miorița s-a umplut aseară de voie bună. La mulți

Fotografii

La mulți ani, Dani!

Dani a venit cu cea mai faină gașcă să își aniverseze ziua de naștere. Noi le urăm distracție plăcută, poftă bună și măcar încă pe atâția ani sănătoși și veseli! The first 40 years of childhood are always the hardest!

Fotografii

Balul farmaciștilor și medicilor

Restaurantul nostru e din nou plin de oameni frumoși - au venit la bal medicii și farmaciștii. Vă mulțumim că ne-ați ales și vă mulțumim că aveți grijă de noi, zi de zi, atunci când vă spunem ce ne doare.

Fotografii

Dezvelirea bustului mare patriot, Petru Bran

Duminică, 12 noiembrie 2017, în fața Bisericii greco-catolice “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Satu Mare a avut loc dezvelirea bustului mare patriot, Petru Bran(1821-1877), profesor de limbă română din Satu Mare. Anul acesta se împlinesc 140 de ani de la trecerea în eternitate a lui Petru B

Fotografii

La mulți ani, Andreea Maria!

Astăzi am fost părtași la prima petrecere a Andrei Maria care a venit alături de frumoșii ei părinți, Ioana și Andrei. Petrecere frumoasă și să ne trăiască sănătoasă micuța creștină!

Fotografii

La mulți ani, Călin Marian!

Ne este plină casa de suflete frumoase, copii minunați și părinți fericiți! La mulți ani, Călin Marian!

Fotografii

La mulți ani, Vladimir!

Azi ne-a pășit pragul micuțul Vladimir. Îi dorim multă sănătate și fericire alături de părinții lui! Vă mulțumim ca ne-ați ales!

Fotografii

La mulți ani, Tudor!

La mulți ani, Tudor! Să crești mare și sănătos alături de părinții tăi!

Fotografii

La mulți ani, Diana!

Ne bucurăm că după un an Diana, alături de părinții ei, a revenit alături de noi. La mulți ani, Diana!

Fotografii

La mulți ani, Iulia!

Azi scriem un capitol nou în povestea de viață a Iuliei. Ne bucurăm că suntem alături de tine. La mulți ani, Iulia!

Fotografii

Monica & Norbert

Casă de piatră și multă fericire, Monica și Norbert! Să trăiți mulță ani cu zâmbetul pe buze la fel ca azi.

Fotografii

La mulți ani, Crina!

La mulți și sănătoși ani, Crina Pop! Distracția tocmai a început și promite să fie un chef frumos în cinstea unei doamne minunate! Distracție plăcută și poftă bună!

Fotografii

Maria & Iosif

Doamne, ce frumoasă e dragostea asta! După 55 de ani, Maria și Iosif Revesz se iubesc ca în ziua în care și-au spus ”Da!” și astăzi au venit la noi să ne povestească cum au trecut peste bune și rele împreună, mână de mână! La mulți și sănătoși ani, dragilor și la cât mai multe aniversări!

Fotografii

Angy & Ioan

Ioan și Angy Racolța au venit să își sărbătorească iubirea la restaurantul nostru. Ce poate fi mai frumos decât o familie unită, cu prieteni mulți, cu chef de viață și voie bună?! La mulți ani dragilor!

Fotografii

Adina & Stefan

Casă de piatră, Adina și Ștefan! Suntem extrem de bucuroși că vă putem fi alături. Vă dorim viață lungă împreună, copii frumoși, sănătate și să vi se împlinească toate visele!

Fotografii

Botez Zian

Ia uitați ce frumos a fost la botezul micuțului Zian! Le mulțumim părinților căci ne-au ales și îi urăm piticului să crească mare și sănătos! La mulți ani, Zian!

Fotografii

AHK în Satu Mare

Restaurantul Miorița a avut plăcerea să găzduiască conferință ”AHK în Satu Mare”. A fost o seară frumoasă în care am aflat multe lucruri noi și am cunoscut oameni frumoși. Mulțumim pentru că ați ales să vă fim parteneri!

Fotografii

Emanuela, Adelina și Marius

Le urăm multă fericire, Emanuelei, Adelinei și lui Marius! Vă mulțumim că ne-ați ales! Distracție plăcută în continuare!

Fotografii

Botez Arianna

Ne bucurăm că am fost alături de Arianna la unul din cele mai importante momente ale vieții sale. La mulți ani, Arianna!

Fotografii

Monika & Istvan

Casă de piatră, Istvan și Monika! Să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți!

Fotografii

Sefora & Bogdan

Căsătoria este o binecuvântare de care vă veți bucura de-a lungul vieții, ce vă oferă multe bucurii și împliniri. Fie ca iubirea și legătura dintre voi să nu dispară niciodată și să fie presărate numai cu vești bune și reușite. Casă de piatră, Sefora și Bogdan!

Fotografii

La mulți ani, Cătălin!

Mulțumim că ne-ați ales și am putut fi alături de o familie așa de frumoasă într-un moment atât de important, al majoratului! Multă sănătate, noroc și împlinirea tuturor dorințelor!

Fotografii

Raluca & Sergiu

Mână în mână, Raluca și Sergiu și-au început drumul vieții de familie la noi, la Miorița. Dragii noștri, vă urăm casă de piatră, multă fericire, sănătate și împlinirea tuturor dorințelor! Mult noroc!

Fotografii

Botez Eduard

Terasă și aer curat - bifat Decor minunat - bifat Copil frumos - bifat Părinți, nași, invitați cu voie bună - bifat Mâncare delicioasă - bifat Chef fain și amintiri perfecte - bifat

Fotografii

Doina și Bogdan

Noaptea trecută am fost părtași la scrierea unei noi povești de iubire. Casă de piatră, Doina și Bogdan!

Fotografii

Ibolya și Cristian

Casă plină de sănătate, fericire și noroc, le urăm astăzi tinerilor, Ibolya și Cristian care tocmai au devenit o familie. Ne bucurăm că și restaurantul Miorița stă la temelia acestui legământ. Petrecere frumoasă, dragilor!

Fotografii

Alessia Francesca

Îi urăm ”Bun venit în lumea creștinilor!” micuței Alessia Francesca care azi ne-a umplut sala de râsete, dans, muzică și oameni frumoși. La mulți ani cu sănătate, printesă alături de toți cei dragi ție!

Fotografii

Confirmare Lorena

La mulți ani cu sănătate și bucurii, Lorena! Ne revine deosebita plăcere de ați fi organizat o petrecere de zile mari, dar mai ales de a fi alături de tine și frumoasa ta familie, astăzi! Petrecere frumoasă în continuare și vă mai așteptăm și cu alte ocazii!

Fotografii

Botez Maximilian și Dominik

Petrecerile se țin lanț la Miorița. Astăzi le urăm bun venit pe lume și la noi în restaurant gemenilor, Maximilian și Dominik. Le urăm să crească mari și să fie sănătoși alături de părinții lor și de prietenii lor care ne-au umplut sala de voie bună!

Fotografii

Anita & Istvan

O nouă poveste a unei familii frumoase începe la restaurant Miorița. Casă de piatră!

Fotografii

Confirmare Raul

La mulți ani sănătoși și fericiti, Raul! Am avut parte de o petrecere minunată intr-o atmosferă perfectă!

Fotografii

Botez Anisia

Duminică am scris un frumos capitol din povestea Anisiei. Să crești mare și sănătoasă, prințesă!

Fotografii

Ioana & Sergiu

Casă de piatră, Ioana & Sergiu! Vă mulțumim că ați ales să vă fim alături în această zi importantă pentru voi!

Fotografii

Botez Kristof

Bun venit la Miorița, micuțule Kristof! Îți dorim să îți fie viața perfectă așa cum este evenimentul de astăzi pregătit de noi și de toți cei dragi ție! La mulți ani sănătoși, prințule!

Fotografii

Eniko și Otto

O nouă poveste a început la restaurantul Miorița în acest week-end. Casă de piatră, dragilor! 

Fotografii

Botez Nora

Bun venit, Nora! Să crești mare, prințesă! 

Fotografii

Carina și Stelian

Am avut parte de încă o nuntă de vis. Carina și Stelian, ne bucurăm că ne-ați ales să vă fim părtași! Casă de piatră!

Fotografii

Melita și Daniel

Vă mulțumim că ați ales să vă fim alături în această zi importantă a voastră!

Fotografii

Georgiana și Szabi

Viața e frumoasă, iar evenimentele de la Miorița sunt lipsite de griji! Casă de piatră, Szabi și Georgiana!

Fotografii

Confirmare Dora

Miorița vă spune povestea Dorei. Prințesă, să crești mare și să fi sănătoasă alături de toți cei dragi ție!

Fotografii

Diana și Casian

O nunta super reusită.

Fotografii

Nuntă la Restaurantul Miorița

Locul ideal pentru o nuntă dumneavoastră.

Fotografii

Un botez cum numai în povești

Botez în restaurantul Miorița.

Fotografii